SEE PILK ÜTLEB KÕIK: Karl Jakob Hein tegi küll ridamisi hiilgavaid tõrjeid, kuid kahel puhul suutsid vastased noore puuriluku üle mängidaFoto: EPA/Scanpix
Jalgpall
16. november 2020, 07:00

15 MÄNGU VÕIDUTA: kaotus Skopjes viis Eesti jalgpallikoondise mudaliiga lävele

Eesti jalgpallikoondis astus eile pärastlõunal Skopjes Põhja-Makedoonia vastu väljakule teadmisega, et kui tahetakse pääseda rahvuste liiga C-taseme viienda alagrupi viimasest kohast, ei tohi matši kindlasti kaotada. Ent lõpuvile kõlades ilutsesid tablool väljakuperemeeste 2 :1 võidunumbrid ning see tähendab, et kolmapäevane alagrupiturniiri viimane mäng Gruusiaga on tabeliseisu mõttes meie jaoks kosmeetilise tähendusega. Ühtlasi pole me võidurõõmu tunda saanud juba 15 kohtumises järjest.

Põhja-Makedoonia oli eelmise neljapäeva õhtul kindlustanud koha järgmisel suvel toimuvale Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile, kuid koondise peatreener Igor Angelovski hoolealustele pikka pidutsemist ei lubanud ning Eesti vastu saadeti algkoosseisus väljakule seitse mängijat, kes alustasid ka neljapäevast väljalangemislahingut Gruusia vastu. Vaid Põhja-Makedoonia suurimad staarid Goran Pandev ja Ezgjan Alioski olid lubatud tagasi oma koduklubide juurde.

Edasi lugemiseks: