Foto: Envato Elements
Sisuturundus
18. november 2020, 09:21

MUUDA JÕULUOOTUS PÕNEVAKS: kas teadsid, kui palju erinevaid advendikalendreid on olemas?

Jõuludeni on jäänud veidi enam kui kuu – ühelt poolt on see nii lühike aeg, kuid teisalt tundub ootus pikk. Eriti nende jaoks, kes on suured jõulufännid ning armastavad pühadega kaasnevat soojust ja helgust.

Kuidas jõuluootust vähendada? Üks tore viis on kindlasti see, kui päkapikud käivad. Milline rõõm on igal hommikul sussi sisse piiluda ning leida sealt mandariini, komme või šokolaadi. Läbi aegade on väga populaarne jõuluootuse leevendaja ja päevade lõbusamaks tegija olnud ka advendikalender.

Tõenäoliselt oli sul lapsena jõulude eel kodus jõulukalender, millest detsembri igal päeval üks väike šokolaad ampsata. Kui oled praegu lapsevanem, siis ilmselt lunib sinugi võsuke supermarketis jõululeti ääres seistes mõnda taolist kalendrit. Kuna šokolaadi jõulukalender on enamasti päris soodne, siis pole probleemi ka mõni neist ära osta.

Aga kuidas siis ikkagi täiskasvanu võiks jõuluootust vähendada? Üks võimalus on soetada endalegi üks tore šokolaade täis advendikalender – siis tuleb muidugi jälgida, et lapsed ei hakka ka sinu kalendri aknakesi avama. Tea aga, et nüüdisajal on olemas ka igasuguste muude toodete advendikalendrid – nii naistele, meestele, lastele kui üllatus-üllatus, isegi lemmikloomale!

Advendikalender naistele

Kõik naised ei soovi terve detsembrikuu iga päev šokolaadi ampsata. Küll aga ei ütleks pea ükski naine ära sellest, kui saaks iga päev mõne uue iluvidina. Nii ongi naiste hulgas üheks kõige populaarsemaks kosmeetika advendikalender. Komplektides olevad tooted on ühelt poolt praktilised, kuid teisalt meelitavad, sädelevad ja vahvad. Tavaliselt leiab kalendritest näiteks lauvärvi, põsepuna, huulepliiatseid, huuleläikeid, küünelakke… Ühest kalendrist võid leida lausa terve aasta varu head ja paremat kraami!

Nii poelettidel kui e-poodides on saadaval väga lai valik erinevate brändide jõulukalendreid – vali vaid oma lemmik!

Advendikalender meestele

Enda eest hoolitseva mehe jaoks võiks samuti sobiv kingitus olla ilu jõulukalender, mis rõhutaks tema mehelikkust. Nendes on spetsiaalsed tooted, mis poputavad meest varvastest juusteni välja. Nii ei pea mees ise muretsema, et tuleb vajalikke vidinaid poest hankida – teatavasti pole mehed ju nii suured poodlemise fännid. Peale selle on garanteeritud igapäevane tore üllatusmoment!

Advendikalender paaridele

Miks mitte avada iga päev üheskoos kallimaga aknake jõulukalendris? Selleks sobivad ideaalselt erootilised advendikalendrid. Nendest võid leida näiteks sekslelusid, kuuma pesu, libesteid, kondoome… ja mida kõike veel! Lase vaid fantaasial lennata! Uut särtsu teie suhtesse!

Advendikalender lastele

Jõulud on päris kindlasti laste kõige lemmikum aastaaeg – pole ka imestada, sest siis saab ju rohkelt linke! Suurendamaks oma lapse jõulurõõmu, hangi talle vinge advendikalender. Laste jaoks on valikut seinast seina. Viimastel aastatel on ülipopulaarseks muutunud LEGO jõulukalender, kust vupsavad välja erinevad minifiguurid ning võimalus luua erinevaid suuri ehitisi. Muide, legoklotsid sobivad igas vanuses lastele – alates pooleteisest eluaastast (kuni tegelikult täiskasvanuteni välja)!

LEGO peetakse üldiselt lapse jaoks väga heaks kingituseks, kuna nendega ehitamine arendab põnni kujutlusvõimet, käte motoorikat, tehnilist ja ruumilist mõtlemist ning suurendab ka loovust. Teisisõnu, kõik oluline, mida laps tulevases elus vajab! Ja kõike seda läbi toreda mängu, milles saavad isegi vanemad osaleda.

Lapsevanemad, kes muretsevad, et LEGO sobib ainult poistele – see on tegelikult ka tüdrukute lemmik, sest klotsidest on võimalik luua näiteks loomi ja printsesse! Niisiis võiks LEGO komplekt või LEGO advendikalender kindlasti olla midagi, mida helde päkapikk toob.

Kui legoklotse on kodus piisavalt, siis leiab poodidest kindlasti ka suure valiku teiste leludega advendikalendreid.

Advendikalender koerale ja kassile

Lemmikloomad on ju pere täieõiguslikud liikmed, nii et neid ei saa kuidagi kingitustest ilma jätta! Seega on üsna loomulik, et loodud on advendikalender kassile ja ka koerale. Valikuid on erinevaid, kuid enamasti leiab neist lemmikloomale sobivaid maiustusi ning mänguasju, mis teevad tema meele rõõmsamaks. Seega, too jõulurõõmu ka oma lemmiku pessa ning kingi talle kasside või koerte advendikalender!

Üllatusi täis jõulukalender suudab rõõmu valmistada igaühele. Vali välja endale või armsale inimesele (või loomale) sobilik kalender ning kingid talle toreda jõuluootuse tunde! Tutvu laia valiku advendikalendritega SIIN!