2018. aastal andis koondise peatreener Stanislav Tšertšesov Dzjubale au, kaks hooaega hiljem ei taha ta ründajat oma meeskonnas näha.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
18. november 2020, 12:16

Kaamera ees onaneerinud Venemaa vutitäht saab klubist kinga

Novembris avalikuks tulnud masturbatsioonivideo rikkus Venemaa jalgpallikoondise ja Peterburi Zeniidi kapteni karjääri.

Venemaa meedia sõnul saadab Peterburi Zeniti 32aastase kapteni Artjom Dzjuba meeskonnast minema, Nevaspordi teatel kolib ründaja klubist välja juba talvise üleminekuakna ajal.

Allikate sõnul on mehest loobumise põhjus novembris avalikuks tulnud masturbatsioonivideo, kus Dzjuba rahuldas end voodis. 

"Ma pole ideaalne, me oleme kõik patused... saan ainult ennast süüdistada," ütles jalgpallur hilisemas vabanduses.

Selle järel avaldasid ka Zeniidi poolehoidjad avalduse, milles nad väljendasid Dzjubale toetust. Fännide sõnul on neil kapteniga pikad ja soojad suhted. Kuid need palved kõlasid eeldatavasti kurtidele kõrvadele.

Juba varasemalt ei kaasatud ründajat Venemaa koondisesse. Peatreener Stanislav Tšertšesov ei tunnistanud toona, et videos olev mees oli kindlasti Dzjuba, kuid tema arvates oli kõige targem lahendus kapten meeskonnast välja visata.

"Oleme alati rõhutanud, et mängijate tegevus nii jalgpalliväljakul kui väljaspool seda peab vastama rahvusmeeskonna staatusele. Tahame kaitsta meeskonda ja sportlasi liigse negatiivsuse ja stressi eest," sõnas ta.

Dzjubast sai 2018. aastal Venemaa vutikangelane, kui hiiglasekasvu ründaja lõi kodustel maailmameistrivõistlustel kolm väravat ja vedas meeskonna veerandfinaali. Toona valiti ta riigi aasta jalgpalluriks.

Sellel hooajal on Dzjuba löönud 16 kohtumises kaheksa väravat. Nevasporti teatel on mehest huvitatud Katari ja Põhja-Ameerika vutiliiga MLS klubid.