Martin Laas.Foto: BORA-hansgrohe Facebooki leht
Jalgrattasport
20. november 2020, 12:11

Martin Laas pikendas senise tööandjaga lepingut

Hiljuti oma esimese suurtuuri Vuelta lõpetanud jalgrattur Martin Laas pikendas uueks hooajaks lepingut oma praeguse tööandja BORA-hansgrohega.

Tiimi sõnul näitas eestlasest rattur ennast terve hooaja heast küljest. Hoolimata koroonaajastu piirangutest suutis Martin Laas tuua Slovakkia velotuuril tiimile kaks etapivõitu. Vueltal oli Laas Pascal Ackermanni abimees, millega ta ilmselt oma uue hooaja lepingu ka kindlustas, sest täitis oma rolli seal väga hästi. Järgmisel hooajal näeb klubi Laasi lisaks tiimi tippsprinterite peamise lahtivedajana ja ka uute tulijate mentori rollis.

„Ma ise jäin selle hooajaga pigem rahule, võttes arvesse nigelat kalendrit. Sain võimalusi ennast näidata ja suutsin need õnneks Slovakkia velotuuril ka realiseerida. Mul on väga hea meel, et tiim usub minu võimetesse ja näeb, et olen neile vajalik abimees ka tulevikus. Klubipoolne usaldus annab mulle motivatsiooni edasi areneda ja panustada tiimi headesse tulemustesse ka järgmisel hooajal,“ kommenteeris Laas.

Eestlase 2021. aasta hooaja esimene kohtumine klubi meeskonna ja uute liikmetega (seitse uut ratturit) toimub detsembris Saksamaal.