Matthias Tass tiimikaaslastega.Foto: ST Mary`s Gaels basketball.
Korvpall
20. november 2020, 14:40

Raskest põlvevigastusest taastunud Matthias Tass loodab teha NCAAs läbimurde hooaja

USA korvpalli üliõpilasliiga NCAA kõrgemas divisjonis on uuel hooajal koroonaviirusele vaatamata platsile jooksmas rekordarv Eesti korvpalli tulevikutegijaid. Ühed suuremad ootused ja samas ka küsimärgid on 21-aastase ja 208 cm pikkuse Matthias Tassi kohal, kes sai eelmisel hooajal raske põlvevigastuse, kuid peaks algaval aastal olema Saint Mary’s Gaels’i üks võtmetegijaid.

„Taastumine on läinud väga sujuvalt,“ rääkis Tass portaalile korvpall24.ee. „Kogu see koroona ning lockdown (lukkupanek – toim.) on mind selle protsessiga aidanud, kuna aeg on möödunud väga kiiresti. Loa kontaktiga treenida sain kuu aega tagasi ja olen sellest ajast korralikult meeskonnatrenne kaasa teinud. Eks alguses tuli asja rahulikult võtta, kuna poleks olnud tark kohe täie koormusega platsile tormata. Aga võrreldes inimestega, kes on eelnevalt ristatisidemete rebendist taastunud, siis ma naasin kiiremini palliplatsile kui nemad.“

Mida rääkis Tass USA presidendivalimistest, kui palju suhtleb ta teiste Ameerikas viibivate Eesti kossupoistega ja mida ootab uuelt hooajalt, sellest loe pikemalt portaalist korvpall24.ee.