Foto: Reuters/Scanpix
Spordivaria
21. november 2020, 09:25

Rootsi mees seksis loomadega, kuid süüdistab selles väljapressijaid (2)

Rootsis lahvatas skandaal, sest traavisõitja on väärkasutanud hobuseid ja koeri. „Mu karjäär on läbi,“ vahendab Aftonbladet mehe sõnu.

Tegelikult pöördus traavisõitja ise eelmise aasta septembris politseisse. Kaks meest, kes omasid temast haiglasi videoid, nõudsid traavisõitjalt kõigepealt 12 700 eurot, pool aastat hiljem juba 29 000 eurot. Vastasel juhul lubasid nad levitada videoid, kus ta väärkasutab loomi.

Väljapressijate käes oli väidetavalt 170 klippi, kus traavisõitja kasutab loomade peal vägivalda. Ta tunnistas politseile, et on olnud loomadega suguühtes ning löönud üht hobust. 170 videot temast väidevalt siiski pole.

Kogu lugu algas traavisõitja sõnul hoopis sellest, et temaga võttis ühendust salapärane naine. „Ta ütles, et ma teeks teatud asju ja sel juhul teeks tema minuga teatud asju. See viis mind üle piiri,“ selgitas ta.

Mees kasutas ära loomi ning filmis end, seejärel saatis videod edasi. „Ma võisin kokku saata 170 videot, aga ma ise pole neis kõigis. Otsisin internetist videoid ja saatsin neid edasi.“

Väljapressimises said süüdistused kaks meest, kellest üks on oma teo ka üles tunnistanud. „Kui ta oleks rahaga välja ilmunud, andnuks ma talle selle tagasi ja löönud tal lihtsalt nina veriseks,“ teatas 29aastane mees.