Kalev/Cramo resultatiivseim TalTechi vastu oli 19 punkti visanud Kregor Hermet.Foto: Martin Ahven
Korvpall
21. november 2020, 18:45

Kalev/Cramo tuuseldas TalTechi, Rapla alistas teise Kalevi

Korvpalli Eesti-Läti ühisliigas toimus täna Eestimaa pinnal kaks kohtmist. BC Kalev/Cramo küttis TalTechile koguni 54punktise sauna, Rapla Avis Utiltas sai Kalev/TLÜ-st jagu kuue silmaga.

Kalev/Cramo 113 : 59 võidumängus TalTechi üle viskas Kregor Hermet parimana 19 punkti, Marcus Keene ja Gabriel Bealer lisasid kumbki 16 silma. TalTechi parim oli Jaan Puidet 12 punktiga.

Kalev/TLÜ-ga viimasel veerandajal sotid selgeks teinud Rapla eest särasid Mario Ihring ja Al-Wajid Aminu, kes viskasid vastavalt 31 ja 25 punkti. Üheksast kolmepunktiviskest seitse tabanud Ihring jagas ka kaheksa resultatiivset söötu, Aminu hankis lisaks kaheksa lauapalli. Kalev/TLÜ edukaimaid olid Brandis Raley-Ross 20 ja Siim-Markus Post 18 punktiga.

Kuna koroonaviiruse tõttu Eesti ja Läti meeskonnad põhihooajal enam omavahel ei kohtu, siis on ka tabel kaheks jagatud. Eestis on juhtimas Kalev/Cramo 7 võidu ja 1 kaotusega, järgnevad Pärnu Sadam (8-2), Rapla (6-5), Tartu Ülikool Maks & Moorits (4-4), Rakvere Tarvas (4-5), Kalev/TLÜ (2-8) ja TalTech (2-8).