Foto: Envato Elements
Sisuturundus
30. november 2020, 09:55

ENNE JA PÄRAST FOTOD: uskumatu, kui efektiivselt nanoained sinu kodu puhastavad!

Nüüdisajal eelistavad inimesed üha enam tervislikku elustiili ning kemikaalide kasutust püütakse viia miinimumini. Ometi on mõni asi vahepeal nii määrdunud, et käsi lausa haarab kemikaalide järele. Tea aga, et nanotehnoloogilised puhastus- ja pinnakaitseained võivad olla siinkohal heaks alternatiiviks, kuidas puhtust pikemalt ja paremini hoida.

Saksa kvaliteetseid nanotehnoloogilisi puhastus- ja pinnakaitseained maale toov ettevõte Nanomaxi alustas tegevust juba 2009. aastal, kui alustati toodete müügiga  – see tähendab, et tegemist on Eesti staažikaima selle ala tegijaga.

Nanomaxi tooted on kõrgeima kvaliteediga ja et seda kvaliteeti pikaajaliselt tagada, tehakse regulaarselt kontrollteste sõltumatus Saksamaa TÜV Thüringeni instituudis. Tooted on testitud laboris ja sertifitseeritud instituudi poolt. Sealjuures on Nanomaxi ainuke ettevõte, mis pakub täiskomplekti: puhastus, nanokaitse, järelhooldus. 

Nanotooted on räni baasil, keskkonnasõbralikud ja sobivad mitmesugustele pindadele. Tänu nanotoodetele saab efektiivselt puhtana hoida näiteks tekstiili ja naha, klaasi ja keraamika, põrandad, auto esiklaasid ja veljed, kivi ja puidu ning palju muud. Võib öelda, et nanotooted aitavad asju uuendada ja säilitada esiagset välimust.

Nanotooteid kasutades hoiad kokku koristamisele kuluvat aega ja kaitsed oma koduseid pindu hilisema määrdumise eest. Kõike seda kemikaalivabalt. Kaitsevahend tekitab pindadele vett ja mustust hülgava kihi ning seepärast püsivad pinnad kauem puhtad.

Nanomaxi tooted sobivad nii kodudesse kui ka tööstustesse. Kuigi nimetus „nanotehnoloogia“ tundub mõnevõrra keeruline, siis tegelikult saavad nende kasutamisega hakkama kõik. Pind peab olema eelnevalt kindlasti puhas ja kuiv ning seejärel tulebki nanokaitse peale kanda.

Mõnda pinda peaks hiljem ka poleerima, aga nendel toodetel on vajalikud lapid kaasas. Väga oluline on lugeda kasutusjuhendit.

Loomulikult tekitab inimestes küsimust, kas nanotooted on kallimad tavakeemiast – nii hea asja hind peab olema soolane?

Algne väljaminek võib tunduda suur, aga pikemas plaanis annab see hoopis kokkuhoidu nii rahaliselt kui ka ajaliselt. Samuti ei pea enam sedavõrd palju kodukeemiat kasutama. Seega kulubki vähem raha puhastusainetele, sest üldiselt saab nanotatud pinna puhtaks vee ja mikrokiudlapiga.  

Ta toob näite, et dušinurga saab kenasti ära kaitsta 20-30 eurot maksva komplektiga. Väga populaarsed on tavakasutajate hulgas ka klaasi, keraamikat, tekstiili ja põrandat kaitsvad vahendid.

KASUTAJAKOGEMUS | Imetlusväärne tulemus, mida kliendid kõrgelt hindavad!

Üheks Nanomaxi viimase aja kõige populaarsemaks tooteks on katlakivieemaldi Onesystem, tänu millele saab kiireid ja uskumatuid tulemusi. Vedelal kontsentraadil põhinev toode on spetsiaalselt välja töötatud selleks, et rooste, lubjasette jääkide ja katlakivi eemaldamine oleks maksimaalselt lihtne ja kiire.

Lahjendatud kontsentraat tuleb panna happekindlale pinnale, lasta mõni minut toimida ja loputada seejärel puhta veega. Täpselt nii lihtne see ongi.

Vahend sisaldab nanoosakesi, mis jätab pinnale lühiajalise kaitsekihi. Nanoosakeste olemasolu tõttu on hiljem pinda kergem puhastada.

Kui pinnad on puhtaks saanud, katta klaasid ja keraamilised pinnad klaas/keraamika kaitsega ning roostevabast pinnad kroomikaitsega. Sel juhul ei pea nii tihti vannituba puhastama.

Tulemusi võib näha fotodel!