Emmanuel Dennisil on passis 23 eluaastat, kuid käitub nagu lasteaialaps.Foto: Zumapress/Scanpix
Jalgpall
24. november 2020, 13:37

LASTEAED! Ründaja jätab Meistrite liiga kohtumise vahele, sest ei saanud bussis istuda oma lemmiktoolile

Belgia vutiklubi Club Brugge ründaja Emmanuel Dennis jääb täna õhtusest Meistrite liiga mängust eemale, sest ta ei saanud meeskonna bussis istuda oma lemmikistmel.

Brugge'i peatreener Philippe Clement ütles esmaspäeval, et Dennis jäeti meeskonnast eemale distsiplinaarsetel põhjustel, kuid rohkemat ei täpsustanud. Kuid Belgia ajaleht Het Laatste Nieuws teatas, et Nigeeria ründaja jooksis tiimi bussist välja, kui talle öeldi, et ta ei saa istuda oma lemmikistmel.

23aastasel atleedil jääb vahele mäng Dortmundi Borussiaga, Belgia meedia sõnul saab jalgpallur suure tõenäosusega klubilt rahalise trahvi.

Dennis pallib Brugges alates 2017. aastast. Tänavu sai ta Meistrite Liigas jala valgeks 2 : 1 võidumängus Peterburi Zeniidi üle, eelmisel hooajal lõi ta kahel korral palli Madridi Reali võrku.

Club Brugge hoiab Meistrite liiga F-alagrupis nelja silmaga kolmandat kohta. Dortmundil on kirjas 6, Rooma Laziol 5 ja Zeniidil 1 punkt. Brugge ja Dortmundi kohtumine võib osutuda ajalooliseks, sest viimase ründajast Youssoufa Moukokost võib täna saada Meistrite liiga kõigi aegade noorim mängija. 16aastane Saksamaa ründaja purutas laupäeval Bundesliga rekordi, kui sai platsile Berliini Herta vastu.

Tiimi peatreener Lucien Favre ütles, et noormehe väljakule saamine selgub kohtumise käigus. "Raske on seda praegu öelda ja kohe vastata. Näeme täna treeningutel, meil on päris palju ründemängijaid," ütles ta.

Seni hoiab rekordit Chelsea endine täht Celestine Babayaro, kes 1994. aastal sai Anderlechti ridades platsile 16aasta ja 87 päeva vanuselt.