Kristian Kullamäe (paremal) seekord koondisesärki selga tõmmata ei saa.Foto: Martin Ahven
Korvpall
25. november 2020, 16:41

Koondisest eemale jäänud Kullamäe: on olnud raske aeg

Eesti korvpallikoondise mängija Kristian Kullamäe sõnas oma leivaisa Palma CB Bahia San Augustini kodulehele antud intervjuus, et karantiiniaeg on möödunud keeruliselt.

Hispaania esiliigas palliva eestlase meeskonnast avastati positiivne koroonaviiruse proov, mille järel pandi kogu meeskond eneseisolatsiooni. Lisaks klubikorvpallipausile tähendab olukord ka seda, et Kullamäe ei saa koondist aidata 28. ning 30. novembril toimuvatel EM-valikmängudel Venemaa ja Põhja-Makedooniaga.

Kullamäe sõnas San Augustini kodulehele antud usutluses, et eneseisolatsioon pole läinud lihtsalt. „On olnud raske, sest kümme päeva pole saanud kodust lahkuda. Sellega pole olnud kerge toime tulla, aga me kõik mõistame praegust olukorda ja peame seda aktsepteerima. Aga nagu ütlesin: on olnud raske, sest soov korvpalli mängida on kogu aeg olemas,“ rääkis Eesti koondislane.

Kullamäe sõnul pole eneseisolatsioonis olnud aega laisklemiseks, sest treenerid andsid mängijatele plaanid ette ning kui täna antud koroonaproovid on negatiivsed, saab meeskond juba homme treeningutele naasta. „Ütleme ausalt, et praegune aeg on olnud üsna igav, sest pole just palju asju, millega tegeleda. Ainsana saab trenne teha ja siis ülejäänud ongi vaba aeg. Olen proovinud vaadata muud korvpalli ning ka mõnda meie mängu, et end vaimselt vormis hoida,“ selgitas Kullamäe.

Intervjuu lõpetuseks analüüsis koondislane oma viimaste kuude esitusi: „Olen noor mängija, mul on omad tõusud ja mõõnad. On olnud häid momente ja ka neid, mis pole olnud nii head, aga proovin õppida ja nautida aega, mis siin veedan. Klubi on suurepärane ja koostöö treeneritega samuti. Need kolm kuud on olnud väga head,“ sõnas eestlane lõpetuseks.