Saaremaa VK.Foto: Irina Mägi
Võrkpall
1. detsember 2020, 16:23

Homme selgub kodustel võrkpalli karikavõistlustel esimene finalist

Kolmapäeval selgub Aadu Luukase võrkpalli karikavõistluste esimene finalist, kui poolfinaali kordusmängus lähevad vastamisi Selver Tallinn ja Saaremaa Võrkpalliklubi. Mäng Audentese spordihoones algab homme kell 19.00.

Kuressaares toimunud avamängus teenis 3:0 võidu Selver. Finaali pääseb kaks võitu saanud võistkond või juhul kui mõlemal võistkonnal on üks võit ja üks kaotus, siis mängu eest antavate suurema punktide arvuga võistkond. Mängu eest antavate punktide võrdsuse korral mängitakse kuldne geim.

Tänu kuldse geimi võitmisele pääses Selver edasi veerandfinaalist Pärnu Võrkpalliklubi vastu. Saaremaa alistas veerandfinaalis esiliigaklubi Tallinna Ülikooli.

Avamängus olid Selveri resultatiivseimad 15 punkti (+8) toonud Oliver Orav ja 13 punkti (+4) panustanud Renee Teppan. Saaremaa edukaimad olid 12 punktiga (+4) Hindrek Pulk ja 8 punktiga (+7) Sauli Sinkkonen. Samad meeskonnad kohtusid ülemöödunud nädalal ka Credit24 Meistriliigas ja siis teenis 3:1 võidu samuti Selver.

Teises poolfinaalis kohtuvad järgmisel laupäeval ja pühapäeval tiitlikaitsja Bigbank Tartu ja TalTech.

Karikafinaal toimub nii naistele kui meestele 22. detsembril meestest kõrgema asetusega (2018/2019 EMV) finalisti kodusaalis, saali puudumisel või muul põhjusel loobumisel teise asetusega võistkonna kodusaalis.