Bahreini teise vabatreeningu kangelane, kes nüüd otsib kodu.Foto: Twitter
Vormel 1
1. detsember 2020, 21:34

SÜDAMLIKUD UUDISED | Bahreinis vormelirajale tormanud ja sõitjate südame võitnud koer on päästetud

Möödunud nädalavahetusel sai Bahreini vormel 1 rajal lisaks kiiretele masinatele näha ka üht armsat koerakest, kes tänaseks on kohalike poolt päästetud.

Bahreinis sõideti parajasti teist vabatreeningut, kui Red Bulli mees Alexander Albon tegi avarii. Kui sõitjad olid teinud väikese pausi ja lasti taas rajale, ilmus sinna ka üks väle koerakene. Videost näeb seda alates 39. sekundist siit:

Kuigi sõit peatati ootamatu külalise pärast kiirelt, pakkus see sõitjatele palju rõõmu. Nii laulis Ferrari masina roolis istuv neljakordne maailmameister Sebastian Vettel kuulsat laulu „Who let the dogs out?“ Lisaks ütles sakslane, et kui oleks teadnud, et koeri rajale lubatakse, oleks ta ka enda neljajalgse sõbra kaasa võtnud!

Valitsev maailmameister ja tänavuse hooaja tšempion Lewis Hamilton sõnas omalt poolt, et loodetavasti pole rajal lippava kutsukese näol tegemist tema lemmiku Roscoega, keda britt on mitmetele võistlustele kaasa võtnud. Lisaks on Roscoel olemas ka oma Twitteri konto: 

Bahreini ringraja meeskond suutis vabatreeningule tormanud koera siiski kinni püüda ja ta ootab kohalikus loomahoius oma kodu. Neljajalgsele vormelifännile asuti otsima ka nime ning näiteks pakuti välja Spaniel Ricciardo, Furstappen ja Toto Woof – vormelisõpradele peaksid kõik variandid veidike nalja pakkuma.