Kui Roy Jones JR-iga käitus Mike Tyson ringis üsna sõbralikult, siis kaklust nuianud fännil ilmselt nii hästi poleks läinud.Foto: AP/Scanpix
Kõmu
3. detsember 2020, 09:26

JULGE MEES! Hullunud fänn tahtis pärast suurt matši Tysoniga kakelda

Poksiäss Mike Tyson sattus pärast oma suurt tagasitulekumatši Staples Centerist lahkudes intsidenti, mis halvemal juhul oleks võinud vähemalt ühele osapoolele lõppeda päris õnnetult.

Nimelt kogunesid Tysoni ümber autogrammi nuruvad inimesed, kui üks mees oli esitanud poksijale väljakutse kakelda. Tysonit ei paistnud võimalus riiukukele paar võmmu jagada siiski eriti vaimustavat ning ta oli rahulikult hoiatanud, et see ei lõppeks mehikese jaoks hästi.

Vihje ei näinud tüübile mõjuvat, sest ta oli üritanud Tysonit siiski äiata ning üritanud vöö vahelt midagi – väidetavalt relvataolist eset – välja sikutada. Seepeale oli Tysoni tiim mehe konkreetselt pihtide vahele võtnud. Väidetavalt oli sama tegelasega ka varasemalt probleeme olnud.

Kõrvaltvaatajad olid kohale kutsunud ka politsei, kuid erimeelsus oli lõpuks lahenenud verevalamiseta ning korrakaitsjad kedagi ei arreteerinud. Küll visatakse sotsiaalmeedias Tysoni väljakutsujale kõvasti puid alla, andes mõista, et kui tõesti kakluseks oleks läinud, oleks see vennikese jaoks olnud "elu surim viga".