Edouard Mendy on löönud Londoni Chelsea ukse pauga lahti.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
3. detsember 2020, 09:54

Chelsea väravavaht jätkas fenomenaalset seeriat

Septembri lõpus Prantsusmaa klubist Rennes'ist Londoni Chelseasse siirdunud väravavaht Edouard Mendy on sinisärkidega liitumise järel üles ehitanud seeria, millele tippjalgpallis keeruline midagi vastu panna: eile tegi 28aastane senegallane meistrite liigas Sevilla vastu taaskord nullimängu, mis tähendab seda, et koos kahe novembrikuise koondisemänguga on ta oma seljataguse puutumatuna hoidnud 11 mängus 14-st!

Mendy vastu on skoori teha suutnud vaid Tottenhami mängumees Erik Lamela, Sheffield Unitedi pallur David McGoldrick ning endine klubikaaslane Rennes'ist Sehrou Guirassy. 

Kui välja jätta Mendy debüütmäng liigakarikasarjas, mis penaltiseeria järel Tottenhamile kaotati, pole Chelsea edaspidi senagallase väravas olles kaotusekibedust tundma pidanud ning seejärel on klubi saldoks 8 võitu ja 3 viiki. Lisades siia kaks Sengali koondise võidukat mängu, on Mendy personaalne saldo pärast Chelseaga liitumist veelgi vägevam: 14 mängu, 10 võitu ja 4 viiki (lugedes viigiks ka karikamängu normaal-ja lisaaja)..

undefined Foto: Flashscore.com