Meistrite liiga ülekandeõigused Baltimaades liikusid uuele näitajale.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
3. detsember 2020, 11:29

Meistrite liiga ülekanded kolivad uuel hooajal Viaplay platvormile

Põhjamaade juhtiv voogedastuse ettevõte, Nordic Entertainment Group (NENT Group) annab teada, et omandas eksklusiivsed õigused näidata Eestis, Lätis ja Leedus jalgpalli UEFA meistrite liiga, UEFA Euroopa liiga ja alustava UEFA Euroopa konverentside liiga jalgpallimatše järgmise hooaja algusest 2023/2024 hooaja lõpuni. Õigused hõlmavad nii interneti kui televisiooni ehk see tähendab seda, et seni TV3 kanalites näidatud Meistrite liiga mängud kolivad täies mahus NENT Groupi voogedastusplatvormi Viaplay.

NENT Group lansseerib oma voogedastusplatvormi Viaplay kolmes Balti riigis järgmise aasta 9. märtsi ning ettevõtte kinnitusel on Euroopa juhtivate jalgpalliklubide võistluste näitamise õiguste omandamine Baltimaade voogedastusturul ettevõtte jaoks oluliseks pöördepunktiks.

Viaplay näitab igal hooajal Balti riikides otseülekandena 138 UEFA meistrite liiga matši ja 141 UEFA Euroopa liiga matši. Lisaks pakub Viaplay vaatajale 141 otseülekannet uuest UEFA Euroopa konverentside liiga matšidest, mille 2021. aasta kvalifikatsioonis osalevad ka kaks Eesti tiimi. Valitud matšid kõikidest turniiridest edastatakse kohalikus keeles.

Viaplay alustab Balti riikides ühe paketiga, mis sisaldab ka sporti, maksumusega 9.99 eurot kuus. NENT Group on juba kinnitanud Baltikumi eksklusiivsed õigused vormel 1 võidusõidule, NHLi jäähokile ja Saksamaa Bundesliga jalgpallile.