Mihkel Räim.Foto: Tiina Kõrtsini
Jalgrattasport
3. detsember 2020, 13:47

Jätkuvalt lepinguta Eesti tipprattur pöördus viimases hädas jõulutaadi poole

Eesti rattaproff Mihkel Räim pole endale jätkuvalt uueks hooajaks tööandjat leidnud, mistõttu kirjutas ta esimest korda kahekümne aasta jooksul jõuluvanale kirja.

"Kallis jõuluvana," seisab Räime Twitteri kontole postitatud kirjas. "Kui ma sulle viimati kirjutasin, olin 7aastane. Aeg lendab. Olen sellel aastal olnud hea laps. Tänavusteks jõuludeks sooviksin ma uut profilepingut. Ma tean, et sul on kiired ajad, kuid ehk saavad sinu väiksed abilised mulle lepingupakkumise kohale toimetada nii kiiresti kui võimalik. Siiralt, Miku."

Lõppenud hooajal Israel Start-Up Nationi meeskonda esindanud Räim andis hiljuti pikema usutluse Eurospordi portaalile, kus ütles muu hulgas, et loodab uue lepingu osas viimase hetke imele.

"Olen endiselt noor ja tõepoolest tunnen, et pole rattasõidus maksimumini jõudnud, eriti pärast esimese suure tuuri lõpetamist," lootis eestlane, et Hispaania velotuuri lõpetamine tõstis ta aktsiaid. "Tahan näha, kas sellel on mingi positiivne mõju minu sooritusele ja tasemele. Ma pole veel alternatiivide peale mõelnud. Loodan viimase hetke imele. Usun tõepoolest, et väärin kohta profisõitjate seas."