Neymar, Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo - kas tõesti uuel hooajal ühes tiimis?Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
4. detsember 2020, 13:31

Kõikide jalgpallifännide unistus saab teoks? Messi ja Ronaldo hakkavad samas klubis mängima?

Viimastel päevadel on ägenenud kuulujutud, et maailma parim jalgpalluri Lionel Messi siiski lahkumas FC Barcelonast ja kõige tõenäolisem sihtpaik on prantslaste PSG.Nii Neymar kui ka näiteks Leandro Paredes on isiklikult meedia vahendusel Messit klubisse kutsunud ning et argentiinlane pole Barcelonas juba aastaid õnnelik, muutub üleminek üha tõenäolisemaks.Kuna koroonakriisist on terve maailma jalgpall kannatada saanud, siis juba kuid on räägitud ka Torino Juventuse plaanist oma suurim staar Cristiano Ronaldo maha müüa.

Kuna PSG rikkaid omanike pole koroonakriis eriliselt mõjutanud, oleks Ronaldo soetamine nendele ühena vähestest üldse jõukohane. Tegelikult hakati Ronaldot seostama PSGga juba suvel, mis näitab ühtlasi, et nende huvi on püsiv.

See aga tekitab võimaluse, et jalgpallimaailma suurimad rivaalid viimase dekaadil hakkavad mängima samas klubis, mis ilmselt teenib PSGle erinevate telelepingute ja sponsornänni müümise läbi kõik kulutused tagasi. Lisaks kavatseb klubis jätkata Neymar, mis tähendaks, et klubi ründeliini moodustaks: Ronaldo-Messi-Neymar.

Samal ajal on järjest tugevamini seostatud Kylian Mbappet Madridi Realiga ning kui Messi ja Ronaldo üleminekud peaksid reaalsuseks saama, on Mbappe tõenäoline lahkuja.