Elfyn Evans.Foto: Mari Luud
WRC
4. detsember 2020, 15:58

Kõigi aegade parimaks valitud rallilegend astus skeptikutele vastu

Legendaarne rallitšempion Carlos Sainz kaitseb tänavust maailmameistrit kriitikute eest, kes soovivad tiitli väärtust alla tõmmata. Soosikuna läks Monza ralli starti Elfyn Evans ning hispaanlane kinnitas, et kuigi hooaeg oli lühike, sai Evans kõigi katsumustega suurepäraselt hakkama.

Tänavu kevadel valiti Sainz fännide ja ekspertide ühisel suurel hääletusel kõigi aegade parimaks rallisõitjaks. Seega pole kahtlustki, et kahekordse maailmameistri sõna maksab!

„Minu arvates teeb Elfyn keerulise aasta kiuste väga head hooaega. Tean Elfynit ennast nii palju, et võin talle tere öelda, aga paremini tunnen Gwyndaf Evansit, kes oli Fordis mu tiimikaaslane,“ meenutas ta DirtFishi vahendusel oma seost Elfyni isaga.

„Kui Elfyn võidab tänavuse sarja, siis on ta maailmameister. Kui sa oled võitja, siis järelikult on sul kõige rohkem punkte,“ selgitas Sainz inimestele, kes arvavad, et 2020. aasta maailmameister pole võrreldav eelnevatega. Skeptiliselt on seitsme etapiga hooaega suhtunud ka Evansi lähim jälitaja Sebastien Ogier.