Lewis Hamilton.Foto: HAMAD I MOHAMMED/Scanpix
Vormel 1
6. detsember 2020, 10:51

Mercedese pealik koroonaviirusega nakatunud Hamiltoni kohta: ega tal väga hästi ei lähe

Vormel 1 sarja maailmameister Lewis Hamilton jääb täna sõidetavast Bahreini etapist kõrvale koroonaviiruse tõttu ning tema tööandja Mercedese tiimi bossi Toto Wolffi sõnul on olukord mõõdukalt tõsine.

Tänavusel hooajal juba tiitli kindlustanud Hamilton andis positiivse koroonaviiruse proovi ja peab seetõttu olema eneseisolatsioonis. Wolff kommenteeris, et ta pole päris kindel, kust seitsmekordne maailmameister nakkuse sai, kuid ilmselt oli tegu ühe privaatse üritusega Dubais, vahendas The Sun.

Hamiltoni seisundi kohta rääkis Mercedese pealik nii: „Lewisel ei ole kõik hästi. Koroonaviirus on miski, mida me ei peaks kergelt võtma. Lewis on praegu heades kätes, see on peamine. Tal on mõõdukad sümptomid.“

Briti sõitja eneseisolatsioon kestab neljapäevani, siis saab ta uuesti end testida ning seejärel selgub, kas ta võib kaasa lüüa hooaja viimasel etapil, mis sõidetakse järgmisel nädalavahetusel Abu Dhabis. Sel nädalavahetusel asendab Hamiltoni George Russell, kes sõitis kvalifikatsioonis välja teise aja.