Vjatšeslav Zahovaiko hoolealused lõid Kalju võrku seitse palli.Foto: Stanislav Moshkov
Jalgpall
6. detsember 2020, 17:32

Paide ja Kalju korraldasid hooaja viimases mängus väravatesaju

Jalgpalli meistriliiga viimases voorus võitis varasemalt hõbemedalid kindlustanud Paide Linnameeskond neljanda koha saanud Nõmme Kalju 7 : 4.

Kohtumise algus järgnevale väravatesajule ei vihjanud, sest veel pooltunniks oli tablool seis 1 : 1, kui Kaspar Paur viis Kalju 7. minutil ette, aga 26. minutil suutis kodumeeskond Henri Anieri väravast viigistada. Nõmme Kalju taastas eduseisu 35. minutil, kui jala sai valgeks Sander Puri, kuid järgneva nelja minutiga vastasid Paide poolt leegionärid Hadji Drame ja Abdul Razak Yusif.

Teise poolaja viiendal minutil viis Deabeas Paide ette 4 : 2, aga Aleksandr Volkov suutis 57. minutil ühe tagasi lüüa. Deabeas viis kodusatsi taas kahe kolliga ette, kuid Kalju suutis Igor Subbotini värava abil taas löögiulatusse pääseda. Viimane sõna jäi siiski tänavusele hõbedameeskonnale, sest Eesti koondislased Henri Anier ja Siim Luts skoorisid vastavalt 82. ja 89. minutil.

Paide lõpetas hooaja 21 võidu, ühe viigi ja kaheksa kaotusega, millega teeniti 64 punkti ja klubi ajaloo esimene meistriliiga hõbemedal. 2018. hooaja meistri Nõmme Kalju saldosse jäi 49 silma.

Meistriliigas on pidamata veel üks kohtumine, sest Flora ja Levadia vaheline mäng lükati edasi. Eeldatavasti peetakse matš järgmise nädala laupäeval.

Edasi lükati ka Maardu Linnameeskonna ja FC Kuressaare üleminekumängud, sest saarlased on ühe positiivse koroonaproovi tõttu eneseisolatsioonis. Need kohtumised peaksid toimuma 9. ja 12. detsembril.

Standings provided by SofaScore LiveScore