Jesé 2016. aastal koos Patrick Kluiverti (vasakul) ja PSG põhibossi Nasser Al-Khelaifiga.Foto: SIPA/Scanpix
Jalgpall
6. detsember 2020, 19:16

PAHANDUS: PSG vallandas koroona- ja seksiskandaali sattunud vutimängija

Prantsusmaa vutiklubi Pariisi Saint-Germain lõpetas lepingu Hispaania ründaja Jesé Rodríguezega.

Madridi Reali kasvandik Jesé siirdus Pariisi 2016. aastal, kuid korralikku läbimurret ei õnnestunud mehel klubis teha. 27aastane vutiäss käis viimastel hooaegedel laenudel Las Palmases, Stoke Citys, Real Betisis ja Sportingus, kuid tööandjale ei tekita tuska mehe mänguoskused, vaid väljaspool väljakut toimuv. 

Kaks aastat tagasi süüdistati Jesés oma elukaaslase petmises, möödunud kuul jäi ta piltidele Kanaari saartel toiminud peol, kus ta ignoreeris sotsiaalse distantsi hoidmist ega kandnud maski. PSG juhil Nasser Al-Khelaifil viskas kopsu üle maksa ja klubi teatas sellel nädalavahetusel, et atleedi leping lõpetatakse enneaegselt.

"Pariisi Saint-Germain ja Jesé on kokku leppinud mängija lepingu lõpetamises, mis muidu lõppenuks 2021. aasta 30. juunil," seisis ametlikus teates. "Klubi soovib ülejäänud professionaalseks karjääriks Jeséle parimat."

Jesé eraelu on tormiline. Oma teise poja sünnist sai ta 2016. aastal teada Instagrami kaudu, kus lapse modellist ema Aurah Ruiz väitis, et hispaanlane on imiku isa. Ehkki Jesé esiti eitas väidet, siis DNA-test tõestas isadus.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AURA RUIZ (@aurah.ruiz)

Jalgpallur kolis Ruiziga kokku, kuid peagi süüdistati meest, et ta on elukaaslast petnud teise modelli Rocio Amariga. Näitsik postitas oma Instagrami kontol ka heliklipid, kus Jese kutsub oma elukaaslast hulluks ja igavaks.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROCIO AMAR (@rocio_amar)

Viimane piisk klubi karikasse kukkus mõned nädalad tagasi, kui Jesé sõitis keset vutihooaega Kanaari saartel, et seal koos sõpradega luksusvillas pidutseda. Peolt lekkinud videod näitasid, et seal ei pidanud keegi kinni ohutusnõuetest.