Sergei Frantsev.Foto: Stanislav Moshkov
Jalgpall
7. detsember 2020, 10:36

Hooaja neljanda kohaga lõpetanud Nõmme Kalju vahetab peatreenerit

Nõmme Kalju jalgpalliklubi esindusmeeskonna 2018. aastal klubi ajaloo teise kõrgliiga tiitlini viinud juhendaja Sergei Frantsev naaseb tagasi Nõmmele.

Lisaks 2018. aastal saavutatud meistritiitlile võitis Kalju Frantsevi käe all 2019. aastal oma esimese Superkarika ning mängis kõik need aastad edukalt eurosarjas, vahendas Kalju koduleht.

Frantsev sõlmis Nõmme Kaljuga kaheaastase lepingu ning tema abilisena jätkab praegune peatreener Marko Kristal.

„Hea on Kaljus tagasi olla ja jätkata oma tööd sealt kus see pooleli jäi,“ kommenteeris treener oma naasmist.

„Frantsevi tagasitulek on alati laual olnud ning mulle teeb rõõmu kogenud treeneri ja hea sõbraga jälle koostööd teha. Frantsevi nõudmised jalgpalluritele on täpselt seal, kus Nõmme Kalju soovib seda näha,“ kommenteeris muudatusi klubi president Kuno Tehva.

Hetkel on teada, et uue juhendaja plaanidesse ei kuulu tuleval hooajal Pedro Victor ja Ivan Lobay kellega lõpetatakse koostöö poolte kokkuleppel, ning Sander Puri ja Andreas Raudsepp kellele lepingupikendust klubi poolt ei pakuta.

Tänavuse aasta lõpetas Kalju neljandal kohal, hooajaga koguti 49 punkti. Eesti meistriks tulnud Floral on enne viimast mängu 80 punkti, Paide Linnameeskond teenis 64 silmaga hõbemedalid ja Levadial, kel samuti veel üks kohtumine pidada, on praegu saldos 57 punkti.