Larsa Pippen (paremal) koos sõbranna Kourtney Kardashianiga.Foto: AP/Scanpix
Kõmu
7. detsember 2020, 16:25

SEEBIOOPER: noor NBA-täht pettis lapse ema Scottie Pippeni 46aastase abikaasaga (3)

24aastane korvpallistaar Malik Beasley sattus pahandustesse, kui jalutas Miamis käsikäes 46aastase Larsa Pippeniga. Olukorrale lisas vürtsi see, et Beasley on abielus oma lapse ema Montana Yaoga ja Larsa endise NBA-tähe Scottie Pippeniga.

USA portaal TMZ avaldas pildid, kus Minnesota Timberwolvesi 24aastane tagamängija Malik Beasley jalutas käiskäes endast peaaegu kaks korda vanema Larsa Pippeniga. See tuli suure šokina mehe abikaasale Montana Yaole, kellega paaril on ka ühine laps.

Päeval kui Montana pilte nägi, andis ta sisse lahutuse, kirjutas USA meelelahtussait E! "Montana pole kunagi oma kaasat petnud. Ta on pereinimene, kes keskendub lapse kasvatamisele, kellega nad oli samal ajal karantiinis," rääkis naise tuttav portaalile.

Reaalsuses olevat olukord siiski segasem. New York Posti andmetel on paar tegelikult juba pikka aega lahus ja Yao on romantilises suhtes NFLi mängija Su'a Cravensiga. Väidetavalt pidasid Beasley ja Cravens kuu tagasi maha ka rusikavõitluse.

Segane on ka Larsa ja endise Chicago Bullsi ääremängija Scottie Pippeni suhe. Scottie kohtus "Real Housewives of Miami" tähe Larsa Younaniga 1997. aastal ja neil on neli last. Samas andsid nad lahutuse sisse 2016. aastal, kuid peagi võtsid paberid välja, et need kaks aastat hiljem uuesti esitada. Samas ametlikult on nad siiani ikka veel abielus.

Beasley viskas möödunud hooajal Minnesota Timberwolvesi eest keskmiselt üle 20 punkti ja mehega sõlmiti nelja-aastane leping, mis toob korvpallurile sisse 60 miljoni dollarit. Samas on noormees sattunud korduvalt seadusega pahuksisse. Näiteks süüdistatakse teda narkootikumide omamises ja jahipüssiga ähvardamises. 

"See kohtuasi on pooleli. Ma tõesti ei saa seda praegu kommenteerida, kuid hindan oma klubi toetust ja olen sellel aastal 100 protsenti keskendunud," ütles Beasley kriminaalsüüdistuse kohta, jättes vastuseta kõik suhteteemad.

Kuna tema hoolealune on kollase meedia esikaantel, siis kommenteeris olukorda ka Timberwolvesi peatreener Ryan Saunders: "Profispordiga tegelevate inimestena peame mõistma, mis sellega kaasneb. Teame, et sellega kaasnevad kohustused. Keskendume sellele, et nad saaksid paremateks mängijateks."