Martin Himma Gomsis.Foto: Henri Roos
Talisport
10. detsember 2020, 14:18

VIDEO | Martin Himma siirad emotsioonid ja kommentaarid suurepärasele võistlusele: uskumatu!

Murdmaasuusataja Martin Himma (21) tegi möödunud nädalavahetusel Šveitsis Gomsis toimunud Alpi karikavõistluste etapil väga tubli esituse, kui saavutas vabatehnikasprindis 5. koha. 

Teiste seas jäid eestlase selja taha neljakordne olümpiavõitja Dario Cologna (17. koht), novembri lõpus Ruka MK-etapil klassikasprindis veerandfinaali jõudnud venelane Ilja Semikov (19.) ning Šveitsi koondislased Beda Klee (7.) ja Jason Rüesch (15.).

Nüüd saab Himma YouTube'i kanalilt vaadata videoblogi, kust näeb Gomsi kohasõite, mida ta ise paralleelselt kommenteerib. Sõitude vahele on pikitud vahetud emotsioonid võistluspäevalt. 

"Finaal on läbi. Uskumatu! Uskumatu!" sõnas ta rõõmsalt. "Ma ei tulnud täna siia võistlustele mõtetega, et saan finaali. Mõtlesin korra peas, et tahaks veerandisse (veerandfinaali ehk 30 sekka – M. T.) jõuda. Rohkem isegi ei mõelnud. Nüüd olin finaalis viies. Jube!"

Sel nädalavahetusel võistleb Himma Davosis MK-etapil.

PS! Kui tervet videot ei jaksa vaadata, siis sellele, kuidas Himma veerandfinaalis lõputõusuga neljandalt kohalt esimeseks rühkis, tasub küll üks minut pühendada (videos alates 6.21).