Anthony Joshua alistas aasta eest Andy Ruiz juuniori ning sai WBA, WBO, IBF-i ja IBO meistrivööd tagasi enda valdusesse. Foto: Andrew Couldridge
Spordivaria
12. detsember 2020, 12:13

Anthony Joshua kiidab ennast: võiksin olla hea psühhopaat

Profipoksi raskekaalu tiitlimatšis täna õhtul väljakutsuja Kubrat Puleviga võitlev Anthony Joshua on kohtumise eel bravuurikas meeleolus ning lubab bulgaarlase korralikult läbi tümitada. 

Viimati aasta tagasi poksiringis käinud Joshua pakatab – vähemalt sõnades – enesekindlusest ja kiidab, et uni on viimastel päevadel maitsenud eriti magusalt.

"Kui kord juba oled tapja, siis jääd alati tapjaks. Magan hästi. Paljud inimesed ei saa võitluse eel magada, sest nad on nii ärevil.

Kuid mina võiksin olla hea psühhopaat, sest ma magan nagu beebi. Ma ei muretse. Ma teen seda. Kui pean, lähen ja võitlen iga päev," teatas Joshua bravuurikalt.

Matšieelsel kaalumisel, nagu ikka, läks poksijate vahel ka sõneluseks. Nii üks kui teine lubas vastase ringis tümaks teha, nõuti "austust" ning tagatipuks olla Joshua 39aastast Pulevit "tussuks" nimetanud. Sissejuhatus on igal juhul paljutõotav!