Tiimikaaslased õnnitlemas Casemirot, kelle värav viis Reali derbis 1 : 0 ette.Foto: Zuma/Scanpix
Jalgpall
13. detsember 2020, 00:15

Manchesteri derbis väravaid ei nähtud, Madridi suurklubide kohtumise võitis Real

Inglismaa kõrgliigas Manchesteri klubid United ja City omavahelises mängus ei skoorinud, Madridi derbis võitis Real 2 : 0 Atleticot.

Inglismaa kõrgliigas vajasid nii Manchester United kui ka nende linnarivaal City võitu, sest kumbki klubi hetkel eurokohal pole. Üsna võimalustevaeses mängus, kus mõlemad tiimid suutsid raami teha vaid kaks pealelööki, ärevaim hetk tuli 48. minutil, kui kohtunik näitas käega penaltipunktile. United 11 meetri karistuslööki sooritada siiski ei saanud, sest videokohtunikud tuvastasid, et Marcus Rashford oli veale eelnenud olukorras suluseisus.

Kohtumises väravaid ei nähtud, mistap United jätkab 20 punktiga kaheksandal kohal, Cityl on üks silm vähem. Õhtu teises suures mängus suutis Everton koduväljakul alistada 1 : 0 Londoni Chelsea, kes oleks võidu korral tõusnud liidriks. Inglismaa kõrgliigat juhivad 24 punktiga Tottenham ja Liverpool, neist ühe matši enam pidanud Chelseal on 22 silma.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Hispaania kõrgliigas läksid vastamisi tabeli neljas Madridi Real ja liider Madridi Atletico. Real läks kohtumist juhtima 15. minutil, kui palli suutis väravasse lüüa Casemiro, meeskonna 2 : 0 võidu kindlustas Jan Oblaki õnnetu omavärav 63. minutil.

Hooaja esimese kaotuse saanud Atleticol juhib La Ligat 26 silmaga, Realil on kirjas 23 punkti, mis tagab neile kolmanda koha. Madridi klubide vahele mahub Real Sociedad, Barcelona on alles üheksas.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Üllatusi juhtus Saksamaa liigas, kus Dortmundi Borussia kaotas Stuttgartile lausa 1 : 5 ja Bayerni München viigistas 1 : 1 Berliini Unioniga. Kuna Leipzigi RasenBallsport alistas samal ajal 2 : 0 Bremeni Werderi, siis liigatabelit troonivad nüüd Leipzig ja Bayern, kellel mõlemal on kogutud 24 punkti. Pühapäeval võib uueks liidriks tõusta Hoffenheimi võõrustav Leverkusen, kellel on duost kaks silma vähem.

Standings provided by SofaScore LiveScore