Uuel hooajal vahetab Sten Reinkort (nr 10) Tammeka sinise särgi Flora rohelise vastu.Foto: Aldo Luud
Jalgpall
14. detsember 2020, 19:29

Tammeka ründaja liitus FC Floraga

Valitsev Eesti jalgpallimeister Tallinna FC Flora on asunud pärast hooaja lõppu uusi mängijaid värbama: kui mõne päeva eest teatati, et Viljandi Tulevikust toodi enda ridadesse väravavaht Karl-Romet Nõmm, siis nüüd on Floraga liitunud ka seni Tartu JK Tammekat esindanud ründaja Sten Reinkort.

Tammeka eest sai Reinkort Premium liigas kirja 83 mängu ja 16 väravat, samuti kuulus 22aastane edurivimees viimases valiktsüklis Eesti U21 koondisesse.

“Soovin tänada kogu Tammeka klubi, fänne, staffi, treenereid ja mängijaid, kes on kuue aasta jooksul õpetanud mulle nii mõndagi ning teinud need aastad meeldejäävaks. Olete mänginud hindamatut rolli minu karjääri kujunemisel. Aeg on teha järgmine samm edasi ning võtta vastu uued väljakutsed," vahendati Reinkorti lauseid Tammeka Facebooki leheküljel.

Flora spordidirektor Norbert Hurt tõstis klubi kodulehele antud kommentaarides esile Reinkorti pikkust ja jõulisust, mis on väga olulised omadused ründeduellide võitmisel.

"Tegemist on lisaks veel kiire mängijaga, kellel on oma pikkuse kohta hea tehnika. Kuna Sten on väga pühendunud mängija, siis ta sobitub hästi meie töökasse meeskonda ja on heaks täienduseks," lisas Hurt.