Mihkel RäimFoto: Tiina Kõrtsini
Jalgrattasport
17. detsember 2020, 09:19

Israel Start-Up Nation lõpetas Mihkel Räimega koostöö

Jalgratturi Mihkel Räime senine koduklubi Israel Start-Up Nation loobus kolmapäeval eestlase teenetest.

Räim veetis profiklubis viis aastat, mille jooksul tõi tiimile 16 võitu, kaasa arvatud kaks kokkuvõtet. Pjedestaalile jõudis "viiking" 34 korral, millega ta on Israel Start-Up Nationi ajaloo kõige edukam rattur.

"Saan tagasi vaadata rohketele ilusatele hetkedele," ütles Räim klubi pressiteate vahendusel. "Kõik võistlused, treeninglaagrid ja reisid nende inimestega on olnud imelised. See grupp oli mulle pere eest, oleme koos õppinud ja arenenud."

Räim toob erilisena välja hooaja 2017/18. "Meeskond usaldas mind, tõin tulemusi ning tundsin mõnikord, et olen rattal pidurdamatu."

"See seiklus on olnud midagi erilist. Mulle jääb nii palju häid mälestusi, et võiksin neist terve raamatu kirjutada. Lootsin, et mul on võimalik tiimis jätkata, aga vaatan tulevikku ja soovin leida meeskonna, kus saaksin oma väärtust näidata," lisas eestlane.

Meeskonna kaasomanik Ron Baron tunnistas, et tal on ühe oma lemmiksõitjaga raske hüvasti jätta. "Miku pole ainult meie kõige edukam rattur, vaid ka osa meie hingest. Ta on suurepärase iseloomuga tõeline võitja. Rattasport on karm äri, kus mõnikord on vaja teha rasked otsused. See võib neist olla üks kõige raskemaid."