Napoli peatreener Gennaro GattusoFoto: PA/Scanpix
Jalgpall
17. detsember 2020, 14:10

Tulivihane Napoli peatreener Gattuso: mängijale ei tohi anda punast kaarti selle eest, et ta saadab kohtuniku p***e

Napoli vutiklubi peatreener Gennaro Gattuso ei saa aru, miks tema hooalune Lorenzo Insigne sai Interi vastu punase kaardi, sest tema silmis on kohtuniku p***e saatmine igati okei.

Endine Itaalia koondise poolkaitsja ja nüüdne Napoli juhendaja Gennaro Gattuso oli peale 0 : 1 kaotust Interile marus. Kohtumine murrang tuli 70, minutil, kui nende väravavaht David Ospina tõmbas maha vastaste mängija, millele järgnes 11 meetri karistuslöök, mille realiseeris Romelu Lukaku.

Häälekalt protesteerima läinud Lorenzo Insigne sai aga samast olukorrast punase kaardi. "Selline asi juhtub ainult Itaalias," ütles ärritunud Gattuso Sky Sport Italiale. Mehe sõnul tegi kohtunik Davide Massa 2 minutit enne kõnealust olukorda Insignele hea käitumise eest komplimendi, kuid siis saatis mehe täiesti süütus olukorras minema.

"Me ei saa mängijale, aga eriti kaptenile, anda selle eest punast, et ta saatis kohtunike p***e," jätkas vihane juhendaj. "Inglismaal ja Šotimaal kästakse kohtunikel kogu aeg p****e kerida ja midagi ei juhtu, ainult Itaalias saadetakse mängijad sellise asja pärast minema."

"Kui mina olin mängija, siis oli see sport, kus kohtunik pidi jääma terve mõistuste juurde ja mõistma, et pärast kahtlast otsust võis jalgpallur ta p***e saata. Ja vilemehed peaksid teesklema, et ei kuule seda. Selle eest ei tohi meeskonda jätta kümnekesi. Ta ei öelnud seda isegi agresiivselt."

Inter tõusis napi võiduga Itaalia kõrgliigas teisele kohale, Napoli jätkab neljandana.

Standings provided by SofaScore LiveScore