Dejan Lovren lõi eriti õnnetu omavärava, kuid see ei vääranud Zenidi triumfi.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
17. detsember 2020, 16:07

JABUR VIDEO | Klavani endine kamraad Lovren tegi uskumatu apsu

Ragnar Klavani vana kamraad Liverpooli jalgpalliklubi päevilt Dejan Lovren sai kolmapäeval hakkama eriti õnnetu äpardusega.

Lovren, kes pallib praegu Peterburi Zenidis, lõi matšis Moskva Spartaki vastu eriskummalise omavärava. Spartaki mängija tõstis palli peaga Zenidi värava ette, kus Lovren oli peaaegu et täiesti üksinda. Horvaat otsustas palli rinnaga tagasi puurivahile lükata, kuid pall võttis õnnetu põrke ja lendas üle Andrei Lunevi otse võrku.

Kokkuvõttes ei otsustanud kapten Lovreni eksimus siiski mängu käiku. Ta tegi seisuks 1 : 1, kuid lõpuks võitis kodumeeskond Zenit 3 : 1. Peterburi tiim on 19 mängust kogunud 41 punkti, millega ollakse kindlalt tabeli tipus. Spartak on 35 silmaga teine.

Eesti jalgpallifännid mäletavad Lovrenit Liverpooli päevilt, kus ta tihtilugu moodustas keskkaitsepaari Klavaniga. 1. augustil kolis horvaat Peterburi, üleminekusumma oli 12 miljonit eurot. Enne Liverpooli esindas ta Southamptonit, Lyoni, Zagrebi Dinamot ja Zapresici Interit.

Lovren on oma karjääri jooksul tulnud Horvaatia ja Inglismaa meistriks, Liverpooliga võideti ka meistrite liiga. Lisaks leiab CVst ka Prantsusmaa ja Horvaatia karikasarjade triumfid. Horvaatia koondisega jõudis ta 2018. aastal MMi finaali, kus kaotati Prantsusmaale.