Jake PaulFoto: Reuters/Scanpix
Võitlussport
18. detsember 2020, 12:03

Youtube'i-staar jätkab UFC legendi ärritamist: „Peksad pihku, sest sa oled oma naisest väsinud. Ta on väärt nelja. Sa võiksid panna kedagi palju paremat.“

Endise NBA staari Nate Robinsoni nokauteerinud sotsiaalmeediasensatsioon Jake Paul ei suuda jätta kinnisideed poksimaks UFC legendi Conor McGregoriga.

Paul on püüdnud McGregori tähelepanu võita erinevate sõnavõttudega ning viimane neist oli eriti solvav, kuna Paul segas mängu McGregori abikaasa.

„Mis sul viga on, sa iiri v**t. Tere hommikust, Conor McGregor. Ma tean, et praegu kas peksad mingeid vanu tüüpe baaris või peksad pihku, sest oled oma naisest väsinud. Ta on väärt nelja. Sa võiksid panna kedagi palju paremat. Aga ilusat esmaspäeva sulle,“ postitas Paul oma sotsiaalmeediasse.

Paul tõi videoklipis välja, et tema tiim olevat McGregori omale pakkunud matši eest 50 miljonit ning kui iirlane oleks mees, võtaks ta pakkumise vastu.

„50 miljonit on su karjääri parim pakkumine, aga sa kardad minuga võidelda, Conor. Sa väldid mind, sest sa ei taha juutuuberile kaotada,“ arvas Paul.