Kas tõesti on kuuekordne Ballon d'Ori omanik otsutanud karjäärile joone alla tõmmata?Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
21. detsember 2020, 10:37

Lionel Messi lõpetab karjääri? Ajakirjanik: „See on nii uskumatu, et seda ei osanuks ette kujutada.“

Hispaania jalgpalliajakirjanik Jordi Evole postitas oma sotsiaalmeediasse teaser-klipi pühapäeval avalikkuse ette jõudvast intervjuust Lionel Messiga.

Intervjuu sisu on praegu rangelt salajane, ent ühe versioonina räägitakse võimalusest, et argentiinlane teatab karjääri lõpetamisest.

„See saab olema olulisem, kui mis tahes kõne,“ kirjutas intervjuu produtsent. Evole lisas: „See on nii uskumatu, et seda ei osanuks ette kujutada.“

Paraku ei anna eksklussiivintervjuu saanud ajakirjanikud rohkem vihjeid ning maailma spordiportaalid on hakanud arutlema, mis võib olla argentiinlase sõnum.

Spekuleeritakse sellega, mida on räägitud juba sügisest saati: Messi teatab oma uue klubi nime, milleks on kas PSG või Manchester City. Teise võimalusena nähakse, et Messi esitab klubile ultimaatumi selle osas, keda ta tahab näha klubi presidendina. Kolmas võimalus on see, et Messi võtab sõna praeguse tiimi ja peatreener Roland Koemani suunas, kelle all on Barcelona mängupilt lausa kohutav.

Kõige intrigeerivam võimalus pühapäevaseks teateks on aga see, et Messi teatab karjääri lõpetamisest. Üks võimalus on see, et ta teatab maailmale, et tõmbab karjäärile joone alla 2022. MMi järel, ent teine võimalus on, et teeb seda juba suvel, kui leping Barcelonaga läbi saab.

tribuna.com arvates on see võimalus vägagi tõenäoline kahel põhjusel: esiteks on Messi väidetavalt juba aastaid iga päev kimpus reielihase vigastusega ja teiseks võib Messi olla tippjalgpallist lihtsalt väsinud ning ta tahab lõpetada karjääri Barcelona mängijana.

Järgmisel pühapäeval saavad kõik küsimused vastuse.