Foto: CD Projekt RED
Esport
21. detsember 2020, 12:31

OLE ETTEVAATLIK: äärmiselt jabur viga võib su „Cyberpunk 2077“ salvestuse igaveseks rikkuda

Nüüdseks pole kellelegi saladus, et suurejooneline rollimäng „Cyberpunk 2077“ on äärmiselt katki. Seniste jaburate vigade nimistusse lisandus veel üks, ent uusim võib su ilma jätta mängu salvestusest.

Praegu tundub viga mõjutavat vaid PC omanikke, ent teades konsooliversioonide kvaliteeti (mis sundis arendajaid lausa vabandama), peaksid kõik ettevaatlikud olema.

Nimelt on üheks mängitavuse elemendiks relvade ja varuosade valmistamine. Kui seda aga liiga palju teha ning selleks kuluvaid materjale liialt koguda, võib mängu salvestus korrumpeeruda ning seda ei saa enam parandada.

CDPRi vastus ei ole just lootustandev. Nende soovitus on esemete valmistamise ja materjalide kogumisega tagasihoidlikuks jääda, et salvestuse suurus üle 8 MB ei kerkiks.

Tulevaste paranduste käigus võidakse salvestuse mahtu suurendada, ent see ei lahendaks probleemi salvestustega, mis vahepeal juba katki on jõudnud minna.


„Cyberpunk 2077“ saaga on olnud äärmiselt konarlik. Mängu ootamatult ebakorrapärane kvaliteet on loonud olukorra, kus teos on PlayStationi poest eemaldatud, kasutajad nõuavad raha tagasi ning investorid kaaluvad isegi stuudio kohtusse kaebamist.