Foto: Polyphony Digital / PlayStation
Esport
22. detsember 2020, 14:52

„Gran Turismo“ looja: me ei tee PlayStation 5 peal mingeid järeleandmisi!

PlayStation ning automängude seeria „Gran Turismo“ on alati sünonüümsed olnud. Juba tuleval aastal kinnitatakse seda fakti sarja numbriliselt seitsmenda episoodiga, mis tõotab tulla suurepärane.

Sarja loonud Polyphony Digital stuudio tegevjuht ning produtsent Kazunori Yamauchi rääkis hiljuti toimunud FIA Gran Turismo Championships 2020 turniiri raames sellest, milliseks on aastatega kujunenud arendajate uskumused.

„Me sihime alati parimat. Me ei taha milleski järeleandmisi teha. Soovime kõikidele vaid parimat pakkuda,“ rääkis Yamauchi VGC vahendusel. „Jaapanis öeldakse, et „jumalikkus elab detailides“ ning see on tõsi. See, kui palju tähelepanu pöörata väikestele detailidele, kuidas seda täiustada, täiuslikkuseni lihvida ja sellele uskumatult palju rõhku panna, on meie tööstiil.“

„Gran Turismo 7“ peaks praeguse seisuga ilmuma 2021. aastal. Siiski, Yamauchi sõnu arvestades võib juhtuda, et detailide lihvimine võib endaga kaasa tuua mängu edasilükkumise. Selle kasuks räägib ka ajalugu – sarja viimaseid osi lükati enne ilmumist mitmeid kordi edasi.