Jese Rodriguez on praegu klubita, kuid see-eest skoorib ta erinevate modellidega.Foto: AP/Scanpix
Kõmu
22. detsember 2020, 22:29

Sugumürsust jalgpallur: mõnele naisele meeldib saada luksuskaupu oma p****t näidates (1)

Hispaania paha poisi kuulusega jalgpallur Jese Rodriguez ei ole oma väljaütlemistes just kõige viisakam mees. Viimati said talt verbaalset nuuti mõningad õrnema sugupoole esindajad.

Hiljuti Pariisi Saint-Germainist kinga saanud Jese eraelu on olnud pehmelt öeldes tormiline. Ta on kaks last, saadud erinevate naistega, kusjuures teine ilmakodanik sai sigitatud ajal, kui ta elas veel kokku esimese lapse emaga.

Nüüd on see naisterahvas, Melody Santana, teatanud Instagramis, et Jese ei täida lapse ees oma kohustusi.

"Ma võin oma rahaga teha seda mida ise heaks arvan, mulle pole keegi midagi kinkinud," esitas Jese omapoolse vastulause. "Kui mu lapsed elavad täna hästi, siis seda tänu minule, mitte aga tänu mõnele naisele, kes ei käi tööl, vaid kellele meeldib saada käekotte või luksuskaupu niisama istudes või oma perset näidates. See on kurb. Aga öelge mida tahate, ma ei karda."

Kuna Jese rääkis sellistest naistest mitmuses, siis võib arvata, et ta pidas silmas ka oma teise lapse ema Aurah Ruizi. Too pidi muuseas jagama Santana saatust: oma 31. sünnipäeval avastas ta mehe Rocio Amari nimelise modelliga linade vahelt hullamast...

Jese praegune silmarõõm Rocio Amar:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROCIO AMAR (@rocio_amar)