Aitäh, Messi! Gianluigi Buffon ja tema õlled.Foto: Intsagram / gianluigibuffon
Jalgpall
25. detsember 2020, 13:02

VAHUSEID JÕULE! Kõik Messi rekordis osalenud väravavahid said lohutuseks õlle(d)

Teisipäeval võttis FC Barcelona supertäht Lionel Messi enda nimele seni Brasiilia legendi Pele nimele kuulunud ühe klubi eest löödud väravate rekordi. Kui Pele skooris Santose särgis 643 korral, siis Messi on nüüd Barca eest sahistanud 644 väravat.

Ameerika õlletootja Budweiser otsustas ajaloolist sündmust tähistada omal kavalal moel. Nimelt pruuliti oma märjuke spetsiaalse sildiga pudelitesse ning rüübe läikitati kõigile väravavahtidele, kelle selja taha on Messi oma karjääri jooksul palli(d) läkitanud. Sildile on trükitud number, mitmenda Messi kolli õnnetu puurilukk on pidanud end väravast välja koukima.

Eriti suur pidu tõotab tulla muiduagi Hispaania väravavahtide seas, kuid oma osa on saanud teisedki. Näiteks Itaalia legend Gianluigi Buffon poseeris (uhkelt?) pudelitega, mille sildil väravate järjekorranumbrid 514. ja 515., praegu Londoni Chelseat esindav Kepa Arrizabalaga näitas aga pudeleid numbritega 523. ja 542. Oma pudelikesed näitas ette ka Hispaania liiga parimaid puurivahte, Madridi Atleticot esindav Jan Oblak.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gianluigi Buffon (@gianluigibuffon)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kepa Arrizabalaga Revuelta (@kepaarrizabalaga)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jan Oblak (@oblakjan)