Neymar.Foto: CHARLES PLATIAU/Scanpix
Jalgpall
27. detsember 2020, 15:00

MÕISTUS, TULE KOJU | Neymar korraldas pandeemiareegleid rikkudes suure mitmepäevase peo

Tuntud vutimees Neymar on kuulduste kohaselt korraldamas suurt jõulupidu, mis kestab juba mitmendat päeva.

DailyMail, Marca ja portaal rt.com vahendasid, et Brasiilia meedia andmetel peab Neymar koroonaviirusest hoolimata pidu, kuhu on kutsutud üle 500 inimese. Kuuldavasti olevat Pariisi Saint-Germaini ründestaar paigaldanud oma koju helikindlad seinad, et naabrid tema Rio de Janeiros asuvas villas kestvat üritust ei kuuleks. Pidu olevat alanud 25. detsembril ja kestab kuni uue aasta saabumiseni.

Külalistel olevat keelatud telefone kasutada ja pilte postitada, et keegi suurest peost teada ei saaks. Neymar ise postitas oma Instagrami jõulupildi kaks päeva tagasi, kuid seal viibib ta perega ja hunnikust külalistest märki pole.

Neymari katku ajal peetud pidu on välja vihastanud paljud inimesed, nende hulgas ka inimõiguste advokaadi Augusto de Arruda Botelho. „Päeva idioodi tiitel läheb Neymarile selle eest, et ta korraldab viiepäevast pidu,“ kirjutas Botelho Twitteris.

Brasiilia, kus PSG vutiäss parajasti pidutseb, on koroonaviirusest korralikult räsitud ja haigus on nõudnud juba enam kui 190 000 inimese elu.

Praegune jõulupidu pole sel aastal ainuke suurüritus, mida Neymar korraldanud on. Mehe tiimikaaslane Ander Herrera paljastas DailyMaili andmetel, et veebruaris tähistati brasiillase 28. sünnipäeva ühes Pariisi ööklubis, kus abielupaarid saadeti ühele korrusele, vallalised inimesed omaette korrusele.

Kui ühes Hispaania saates uuriti Herreralt, mis veel peol toimus, vastas mees nii: „Mida kõike ei juhtunud?“