STAAR PINGIL! Pierre-Emerick Aubameyang (keskel) võib olla üks Premier League'i parimaid ründajaid, kuid Londoni Chelsea vastu saadud 3 : 1 võidumängus jäi ta Londoni Arsenali pingile.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
28. detsember 2020, 06:33

Marko Kristal Premier League’i üllatustest: „Alati on lihtne öelda, et treener ei vea välja.“

Koroonaviiruse kiuste mullu Inglismaa jalgpalli kõrgliiga võitnud Liverpool on küll ka tänavu 15. vooru järel liider, ent arengud on oluliselt põnevamad. Kes oleks näiteks arvanud, et neile pakub praeguse seisuga kõige vägevamat konkurentsi linnarivaal Everton või et Londoni Arsenal peab esineliku kohale võitlemise asemel mõtlema eelkõige väljalangemistsooni vältimisele?

Eesti jalgpallikoondise esiväravavahi Karl Jakob Heina tööandja Arsenal on hooaja suurim pettumus. Kuigi viimases voorus võeti linnarivaali Londoni Chelsea vastu kindel 3 : 1 võit, ollakse liigatabelis 17 punktiga alles 15. kohal. Väga palju on fännide kriitikat teeninud peatreener Mikel Arteta, ent uuest hooajast Nõmme Kalju abitreenerina tööle asuva Premier League'i kommentaatori Marko Kristali meelest on see natuke ülekohtune.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99