Henri Drell ja Jasmin Repeša.Foto: Kuvatõmmis videost
Korvpall
29. detsember 2020, 09:54

VIDEO | Lubamatu käitumine või tavaline treeneritöö? Henri Drelliga juhtunu pakub kõneainet üle Euroopa (2)

Twitteris ja Euroopa korvpallimeedias levib video, kuidas Pesaro meeskonna horvaadist peatreener Jasmin Repeša (59) sakutab Henri Drelli juustest ja lööb labakäega vastu selga.

Kaadrid, mis pärinevad Itaalia meistriliiga üleeilsest matšist Pesaro ja Trieste vahel, on tekitanud portaali Sportando ajakirjaniku Emiliano Carchia Twitteri lõimes terava arutelu, kas säärane käitumine on aktsepteeritav.

Arvamusi on seinast seina. Ühed leiavad, et see on "tavaline treeneritöö, ei midagi erilist" või "treener küttis ju Drelli mänguks üles". Teised, et säärane füüsiline kontakt on igal juhul lubamatu ning Repeša tuleks kohe vallandada. Kui tugevasti Repeša Drelli sakutas või lõi, on tolle video põhjal väga keeruline ütelda.

Igal juhul on teema kuum, sest seda kajastasid lisaks Sportandole ka näiteks Kreeka, Bosnia ja Hertsegoviina, Horvaatia, Sloveenia ja Venemaa väljaanded.

Drell mängis tolles kohtumises ümmarguselt üheksa minutit, ei visanud ühtki punkti, kuid noppis ühe lauapalli. Pesaro võitis 84 : 74.

Standings provided by SofaScore LiveScore