Foto: Reuters/Scanpix
Esport
30. detsember 2020, 13:21

USKUMATU, AGA TÕSI: Kanye West soovis koos Nintendoga videomängu luua

Nintendo Ameerika filiaali endine president Reggie Fils-Aime avaldas hiljuti ühe üpriski kentsaka seiga enda minevikust. Nimelt puutus ta tööalaselt kokku tuntud muusikuga, kes soovis videomängu tegemisega kätt proovida.

Fils-Aime rääkis loo enda heategevuslikus podcast'i-seerias Talking Games With Reggie & Harold, kus ta kirjeldas paari aasta taguse E3 raames juhtunut. Nimelt külastas Nintendo messiala räppar Kanye West, kes ajas juttu legendaarse arendaja Shigeru Miyamotoga ning soovis ka Reggie'ga kohtumise kokku leppida.

Reggie kirjeldab, kuidas Kanye soovis tema arvamust ühe ta mänguprojekti kohta. Seejärel sõnas muusik: „Ma tahan Nintendoga koostööd teha.“

Reggie sõnul olid kompanii käed tööd täis ning ta üritas Kanyele hellalt ära öelda: „Kanye, sa ei taha meiega koostööd teha, sest me oleme karmid. Kõik, mida me teeme, on parima sisu pakkumine. Me ei oleks seda tüüpi partner, kellega sa tahaksid koostööd teha. Ja ta vaatas mind ning ütles: „Reggie, sa oled täpselt seda tüüpi partner, keda ma just sel põhjusel tahan!“ See oli „Oh jummel!“ moment.“

Reggie sõnul nägi, kuivõrd suure kirega Kanye mängutegemisse suhtus. Kuigi kohtumine oli tema sõnul huvitav, jäi kahe osapoole vaheline koostöö siiski sündimata.