Sisuturundus
4. jaanuar 2021, 09:22

Andres Puusepp testis Eesti kõige populaarsemat kaalulangetuse meetodit ja kaotas 16 kilogrammi

Raadiohääl Andres Puusepp vabanes 16 liigsest kilost ja on valmis innustama teisigi kauniteks muutusteks.

Sa oled proovinud langetada kaalu mitmeid kordi, kas pole? Mida sa oled varem selleks teinud?

Ma olen proovinud trenni teha. Olen proovinud ka, nagu mulle tundus, tervislikult ja õigesti toituda. Ma proovisin mitmeid standard-dieete – kuid miski ei toiminud päris nii ega andnud selliseid tulemusi.

Trenn on oluline, kuid kõige tähtsam kaalu langetamise juures on õige ja tervislik toitumine. Mis sa ise arvad, miks standard-dieedid sinu puhul ei toiminud?

Arvan, et ma pole suutnud standard-dieetidega kaalu langetada just selle tõttu, et need on standardsed. See tähendab seda, et ka menüü on kõigi jaoks sama ning mulle ei sobinud paljud toidud või nende koostisosad. Nende hulgas olid mõned road, mida ma ei söönud üldse. Ma pidin neid ise muutma. Stockholmi dieet andis mulle võimaluse otsustada, mis mulle meeldib, mis mitte ja menüü koostati personaalselt minu jaoks.

Vajuta siia StockholmShape.com ning võta kaalus tervislikult!

Räägi, mis pani sind uuesti proovima kaalu langetamist?

Ma otsustasin alla võtta, kuna nägin kohutavaid numbreid, kui kaalule astusin. Raske oli siduda kingapaelu ja käia trepist. Ma hakkasin isegi vältima peeglit ja pilte endast, sest ausalt öeldes – igapäevane kõhu ja põskede paisumine viis mu endast välja. Kui nägin Stockholmi dieedi pakkumist, mõtlesin, et miks mitte. Ainus mida kaotada saan, on kaal.

Kuidas oli järgida seda toiduplaani?

Esimesest hetkest alates oli mul tunne, et lõpuks ometi töötan professionaalidega! Toitumiskava tehti individuaalselt mulle ja seetõttu tulid ka tulemused ruttu – esimese nädalaga kaotasin 4 kilogrammi. Ei pidanud end näljutama ega kaloreid lugema, lihtsalt maitsvaid road minu valitud toodetest! Ma ei uskunud, et kaalukaotus võib olla nii lihtne, lisakaal kadus iga päevaga. Ma olen uhke enda üle, et tunnistasin oma liigse kehakaalu probleemi ja leidsin kõige kiirema ja tervislikuma viisi, kuidas sellest lahti saada – ilma tablettide või raske jõusaali treeninguta. Olen siiani kaotanud 16 kilogrammi ning plaanin sellega jätkata, kuna unistus tervislikust ja ilusast kehast pole mulle kunagi nii realistlik tundunud.

Mida sa soovitaksid inimestele, kellel on probleem ülekaaluga?

Kaalu kaotamine StockholmDiet.com’iga on lihtsam kui võiks arvata. Sa väärid seda, et tunda ja näha välja parem. Usu mind, liitumine StockholmDiet.com’iga võib olla su selle aasta kõige parem otsus. Alusta kohe ja näe tulemusi peale esimest nädalat – või jätka vabanduste otsimist, miks sa seda teha ei suuda. Otsusta kohe ja liitu minuga selles väljakutses leida parim võimalik elukvaliteet!

Vajuta siia StockholmShape.com ning võta kaalus tervislikult!

See pole järjekordne dieet – see on otsus elada paremini ilma lisakilodeta. TEE KOHE TASUTA TEST! Liitu dieediga täna ja saad individuaalse salenemiskava parima allahindlusega!