Lionel Messi (keskel) ja David Beckham (paremal).Foto: CHRISTIAN HARTMANN/Scanpix
Jalgpall
30. detsember 2020, 14:49

Kas Beckham ja Messi ühendavad jõud?

Kuulujuttude järgi plaanib maailma üks paremaid vutimehi Lionel Messi mõne aasta pärast kolida USA-sse ja liituda seal endise ässa David Beckhami tiimiga.

33aastase Argentina koondise ründaja leping Barcelonaga kestab 2023. aastani. Mehe tööandja riigi spordisaade El Larguero andmetel plaanib Messi pärast seda siirduda Ameerika Ühendriikidesse, et tema lapsed saaksid seal koolis käia enne, kui neid ootab ees ülikool. Mullu astus Barcelona ründestaar selleks juba esimese sammu, kui ostis Floridasse korteri piirkonda, kus elab palju Vene päritolu rikkureid.

Suvel Barcelonaga veidike raksu läinud Messi olevat öelnud, et tahaks tõepoolest USAs elada. „Tahaksin mängida ja kogeda elu Ameerika Ühendriikides, aga kunagi tulla teatud määral Barcelonasse tagasi,“ rääkis argentiinlane viimati.

Kuidas mahub Messi plaanidesse aga endine vutikuulsus David Beckham? Inglane on nimelt üks Miami Interi omanikke ja varasemalt on ta tunnistanud, et silm pandi peale nii Messile kui Cristiano Ronaldole. „Nagu iga omaniku puhul tahame parimaid mängijaid ja kui oleks võimalus tuua tiimi selliseid mängijaid nagu Cristiano või Leo – mul on nende kui sportlaste vastu ainult imetlus. Kui neid mängijaid saaksime, siis see oleks vinge,“ rääkis Beckham mõni aeg tagasi telesaatele The Tonight Show.