Hindrek Ojamaa on tagasi kodumaal!Foto: Albert Kerstna/Stuudio24.ee/Paide Linnameeskond
Jalgpall
3. jaanuar 2021, 19:32

PÕNEV! Paide värbas Soome kõrgliigast koondise kogemusega äärekaitsja

Paide jalgpallimeeskonna 2021. aasta esimeseks täienduseks on 25aastane äärekaitsja Hindrek Ojamaa, kes eelmisel hooajal aitas KTP-l tõusta Soome meistriliigasse.

Viiel korral Eesti A-koondist esindanud Ojamaa tegi oma debüüdi 2016. aastal maavõistlusmängus Rootsiga. Erinevates Eesti noortekoondistes on ta mänginud 39 korral. Aastatel 2017-2019 pallis Ojamaa Soome kõrgliigas JJK Jyväskylä ja Vaasan Palloseura eest 52 mängu ja sai kirja ühe tabamuse.

Eesti meistriliigas debüteeris Ojamaa 16aastasena, lüües kohe Levadia särgis ka värava Lasnamäe Ajaxile. Kokku oli tal enne välismaale siirdumist meistriliigas Levadia, Nõmme Kalju ja Tartu Tammeka eest kirjas 54 mängu.

Hindrek Ojamaa: „Mul on väga hea meel olla osa Paide meeskonnast, sest tegu on väga hea energia ja kõrgetele eesmärkidele pühendunud organisatsiooniga. Ootan väga juba uut hooaega, et saaksin oma panuse anda ja olen valmis selle nimel maksimaalselt pingutama.“

Paide spordidirektor Gert Kams: „Hindreku näol on tegemist tänapäeva standarditele vastava äärekaitsjaga, kes suudab nii kaitse- kui ka ründefaasis väga edukalt tegutseda. Tema füüsiline võimekus on kõrgel tasemel, mis on äärekaitsjate puhul kõva valuuta. Hindrek toob meie äärekaitsjate osakonda nii konkurentsi kui kvaliteeti.