Anett Kontaveit.Foto: Martin Ahven
Tennis
4. jaanuar 2021, 11:53

Bencic loobus Abu Dhabi turniirist, Kontaveitil on kümnes asetus

Enne uue hooaja esimese WTA turniiri algust Abu Dhabis on selgunud veel viimased loobujad, kelle hulgas ka seni viiendana asetatud Belinda Bencic (Šveits, WTA 12.), kirjutab portaal Tennis.ee.

Bencici loobumine tähendab ühtlasi, et Eesti esireket Anett Kontaveit saab turniiril kümnenda asetuse, ehkki realistlikult võttes ei ole erilist vahet, kas oled asetatud 10ndana või 11ndana. Kaheksa parema hulka pääs annaks juba paremad võimalused – siis ei kohtuks mängija enne veerandfinaali mingil juhul endast eespool asetseva tennisistiga.

Praegu on Abu Dhabi turniiril Kontaveidist eespool Sofia Kenin (USA, WTA 4.), Elina Svitolina (Ukraina, 5.), Karolina Pliškova (Tšehhi, 6.), Arina Sabalenka (Valgevene, 10.), Garbine Muguruza (Hispaania, 15.), Jelena Rõbakina (Kasahstan, 19.), Elise Mertens (Belgia, 20.), Marketa Vondroušova (Tšehhi, 21.) ja Maria Sakkari (Kreeka, 22.).

Kõige rõõmsam võis aga Bencici loobumise tõttu olla Donna Vekic (Horvaatia, 32.), kes nüüd sai viimasena asetuse (16). Lisame veel, et tuntumatest mängijatest on Abu Dhabi turniirist viimastel päevadel loobunud Caroline Garcia (Prantsusmaa, 43.), Jelena Ostapenko (Läti, 44.) ja Danielle Collins (USA, 45.).

Abu Dhabi turniiri kvalifikatsioonivõistlus peaks algama teisipäeval ja põhiturniir kolmapäeval.

Täispikka uudist loe siit.