Bradley Beal (viskel).Foto: Reuters/Scanpix
Korvpall
7. jaanuar 2021, 08:32

VIDEO | NBA staar ladus 60 silma, aga kas sellest võiduks piisas? Muidugi mitte! (1)

Korvpalliliigas NBA peeti läinud ööl 11 kohtumist. Kõige säravama esituse pakkus Washington Wizardsi staar Bradley Beal, kes kostitas Philadephia 76ersit oma karjääri rekordit tähistava 60 punktiga, kuid võitu see tema meeskonnale ei toonud.

Wizardsi 136 : 141 kaotuse tagamaid võib otsida paljus asjaolust, et oma 60 punktist 57 viskas Beal esimese kolme veerandajaga, otsustaval perioodil jäi tema saldoks vaid kolm silma. See-eest kodumeeskonna 76ersi resultatiivseim mees, kokku 38 punkti visanud Joel Embiid näitas just neljandal veerandaja olulistel hetkedel, mis masti mees on, kui viskas siis 11 punkti.

Bradley Beal on teinud NBAs ka sellise tembu, kui viskas kahes mängus järjest 53 ja 55 punkti, kuid ka toona Wizards kaotas. Nii ei jäänudki 35 viskest 20 tabanud tagamehel mängu järel üle muud kui ohata: "Kõik minu karjääri punktirekordid on tulnud kaotatud mängudes. Need ei ole punast krossigi väärt!"

60 silma on tänavuse NBA hooaja paremuselt teine tulemus. Pühapäeval sai Golden State Warriorsi tuus Stephen Curry võidumängus Portland Trail Blazersi üle kirja 62 punkti.

Standings provided by SofaScore LiveScore