Vastaste särgi selga tõmmanud Didier Lamkel Ze seiklused koduklubi staadionilhoone juures.Foto: Twitter
Jalgpall
7. jaanuar 2021, 14:50

FOTOD | Protestiks konkurendi särgi selga tõmmanud jalgpallur jäi koduklubi ukse taha

Belgia jalgpalli kõrgliigas Royal Antwerpi esindav Didier Lamkel Ze on võtnud endale pähe, et soovib liituda Ateena Panathinaikosega. Paraku pole Antwerp sellest soovist olnud erilises vaimustuses ja nii otsustas Ze protsessi kiirendamiseks suunduda trenni, seljas Antwerpi kibeda konkurendi Brüsseli Anderlechti särk.

Paraku tabasid inimesi klubi staadionihoonesse lubavad kodanikud kohe ära, et 24aastane Kameruni koondislane teeb õelat nalja ning sõna otseses mõttes löödi uks tema nina ees kinni.

 

See tekitas jalgpalluris veel enam trotsi ning ta teatas Instagramis, et astub veel sammu edasi ja järgmisel korral tõmbab trenni minnes selga Antwerpi kõige suurema rivaali Beerschoti särgi.

Antud plaanist ta siiski loobus ning peagi ilmus talt Antwerpi sotsiaalmeediakanalites hoopis ametlik vabandus.

"Tahan klubi ja Antwerpi imeliste poolehoidjate ees vabandada," lausus Ze. "Reageerisin mõtlematult. Pole olnud lihtsad ajad. Tahan tõepoolest selle žesti pärast vabandust paluda."

Mõistagi pole Ze esimene ega ilmselt ka viimane jalgpallur, kes sellisel kahtlasel kombel oma üleminekut survestada üritab. Paari aasta tagusest ajast meenub näiteks Brasiilia superstaari Neymari käitumine, kes ilmunud üldse FC Barcelona treeningule, et läbi suruda megaüleminek Pariisi Saint-Germaini.