Pikaaegne koondise esiründaja Henri Anier ei mahtunud Thomas Häberli esimesse valikusse.Foto: Martin Ahven
Jalgpall
9. jaanuar 2021, 11:02

Henri Anier jätkab Paides: see polnud üleliia keeruline otsus

Paide linnameeskond teatas eile õhtul, et ründaja Henri Anier (30) jätkab Eesti meistrivõistluste hõbedaklubis ka sel hooajal.

Möödunud hooaja keskel Paidega liitunud Anier lõi 11 mänguga 10 väravat ehk kerkis Järvamaa esindusklubi ründemängus ülioluliseks meheks. Seega on suurema osa karjäärist välismaal veetnud Anieri jätkamine Paidele suurepärane uudis.

"Paide Linnameeskonnas jätkamine ei olnud minu jaoks üleliia keeruline otsus," märkis Anier klubi teates. "Klubis on väga hea energia ning kirglikud inimesed, kes teevad igapäevaselt professionaalset ja sihipärast tööd. Loodame eelseisval hooajal teha koduses liigas sammu edasi ning jõuda eurosarjas avaringist kaugemale. Isiklikus plaanis soovin jätkata sealt, kus detsembris lõpetasin – rõõmustada meie fänne ning lüüa palju väravaid."

Paide linnameeskonna spordidirektor Gert Kams: "Meil on klubina väga hea meel, et saime meeskonna jaoks ühe olulise pusletüki Henri näol paika. Alates sügisest, kui ta meiega liitus, on Henri näidanud miks ta on väga kõrge klassi ja kvaliteediga ründaja."

Paidest on aasta alguses tulnud juba mitu huvitavat uudist: näiteks liitusid meeskonnaga väravavaht Mihkel Aksalu, äärekaitsja Hindrek Ojamaa ja abitreeneriks endine tippründaja Indrek Zelinski.