Foto: Kuvatõmmis ( Twitch.tv/TheGrefg)
Esport
12. jaanuar 2021, 10:28

Hispaania striimer TheGrefg purustas Twitch.tv vaatajate rekordi, alistas „Fortnite'i“

Videomängude (ja muu) voogedastusplatvorm Twitch.tv on ääretult populaarne, selles pole kahtlustki. Küll aga ei osanud vist keegi meist oodata, et värske kasutajate rekord jätab enda varju isegi ühe maailma populaarseima mängu.

Just seda suutis Hispaaniast pärit striimer TheGrefg, kelle viimast ülekannet jälgis ühel hetkel üle 2,4 miljoni inimese. Tegemist on kõigi aegade kõrgeima tulemusega nii üksikkanalite kui ka mängude mõistes, vahendab Kotaku

Mullu suvel jälgis „Fortnite'i“ järjekordse hooaja lõppu Amazoni platvormi vahendusel üle 2,3 miljoni kasutaja. Enne seda kuulus rekord „League of Legendsile“, mille 2019. aasta maailmameistrivõistluseid vaatas 1,7 miljonit inimest.

Väidetavalt kuulus ka eelmine individuaalrekord justnimelt TheGrefg kätte. Mullu detsembris jälgis tema tegemisi üle 660 000 silmapaari. Rekordihoidjate hulka on kuulunud lisaks veel Tyler „Ninja“ Blevins, kes räppar Drake'iga koos mängides samuti pisut üle 600 000 vaataja ligi meelitas.

Olgugi, et „Fortnite“ hõbedale jäi, oli mängul uue rekordi sünni juures siiski oluline roll täita. Nimelt avalikustas TheGrefg enda uhiuue mängusisese kostüümi.