George Hill (paremal).Foto: Reinhold Matay/Scanpix
Korvpall
13. jaanuar 2021, 19:01

NBA mängumees vilistab koroonareeglitele: olen täiskasvanud mees ja teen, mis tahan!

USA korvpalliliiga NBA mängija George Hill sõnas, et teda ei huvita liiga kehtestatud reeglid, sest täiskasvanud mehena kavatseb ta käituda, nagu ise tahab.

Maailma tugevaim kossuliiga ja mängijate ühendus nõustusid mitmete uute reeglitega, mille järgi peavad NBA mängijad kohtumiste vahel olema koduses või hotellis eneseisolatsioonis. Lubatud on käia toidupoes, aga see on ka kõik – perekondadest peavad korvpallurid eemale hoidma.

Oklahoma City Tunderi mängumees George Hill pole aga sellega nõus. „Olen täiskasvanud mees, seega teen, mida tahan!“ vahendas ta sõnu usatoday.com. „Kui tahan oma perekonda näha, siis lähen perele külla. Keegi ei saa mulle öelda, et pean 24 tundi ööpäevas kusagil toas olema. Kui olukord on nii tõsine, siis äkki ei peaks me üldse mängima. See on elu. Keegi ei saa oma elu mõne mängu pärast lihtsalt ära katkestada.“

34aastane Hill pole esimene NBA pallur, kes on koroonaviirusest tingitud reegleid rikkunud. Kõige rohkem on kõneainet pakkunud Houston Rocketsi staar James Harden, kes olevat ilma maskita käinud striptiisiklubis ja teenis seejärel liigalt mängukeelu.