Sebastien Ogier.Foto: Mari Luud
WRC
20. jaanuar 2021, 17:05

Valitsev maailmameister Ogier pidi juba Latvala ees vabandama

WRC-sarjas mullu meistriks tulnud Sebastien Ogier esitas oma uuele tiimipealikule Jari-Matti Latvalale vabanduse selle eest, et hooaja eel avarii tegi.

37aastane Ogier ja tema kaardilugeja Julian Ingrassia sattusid õnnetusse, kui keerasid oma Toyota üle katuse eelmisel nädalal uueks hooajaks valmistudes.

Portaal Dirtfish.com vahendas, et valitsev maailmameister pidas sel teemal maha kõneluse oma uue tiimibossi Latvalaga, kellega nad olid 2013.-2016. aastal tiimikaaslased.

„Ta saatis mulle sõnumi tekstiga, kas saame rääkida. Vastasin, et loomulikult,“ rääkis soomlane Dirtfishi portaali vahendusel. „Ta sõnas nii: arvan, et praegusel hetkel pean oma bossi ees vabandama, sest tegin vea. Vastasin, et pole probleemi, olen ise sama teinud!“ muljetas Latvala, kuidas tema ja Ogier’ vestlus kulges.

„See oli meie suhtluse jaoks tore algus ja lõpuks rääkisime omavahel pool tundi. Ütlesin talle, et ta on seitsmekordne maailmameister, seega ta teab, kuidas võita, ja mina ei saa talle öelda, mida teha,“ lisas värske tiimipealik.

Uus WRC-sarja hooaeg algab juba homme.